vrijdag 25 november 2011

We missen Walibi.

Jahaa...nu al..
Nog nieteens een maand geloten en nu missen we het al, we moeten echt weer wachten tot het voorjaar..


Gisteren zat T. achter de computer muziek te luisteren, muziek uit Walibi...
S. zit aan tafel en zegt ' Mam, mijn benen gaan vanzelf dansen van walibimuziek...'
Ja dat kan ik wel begrijpen :-)
Walibi missen? Wie mist er nu Walibi??
Wij dus...

Het is al jaren geleden begonnen, deze ' kwaal' of ' hobby' of ' quality-time'  , hoe zal ik het noemen??
ik denk het laatse, zo voel ik het tenminste..
Al sinds we kinderen hebben genieten wij er enorm van om leuke dingen met ze te doen; zwemmen, speeltuin, kinderboerderij , het maakt eigenlijk niet uit wat het is, het gaat erom dat je samen, met elkaar wat leuks doet, ontpannen, plezier hebben, tijd voor elkaar maken.




Niet omdat we ons vervelen thuis :-) alleen blijf je thuis bezig met alles en kiezen we er bewust voor ' de boel de boel'  te laten en weg te gaan.
Zo hebben we jaren geleden ons 1e abonnement genomen op de koningin Julianatoren, een super leuk gezellig, gemoedelijk park.
elke keer als we maar even tijd over hadden op zaterdagmiddag , of in de vakantie's tuften we gezellig die kant uit en waren er een paar uur; heerlijk !
Even geen wasjes draaien, gras maaien, ruziende kinderen uit elkaar peuteren, maar gewoon ineens een ' dagje uit' zijn, vakantiegevoel hebben.

Inmiddels hebben we alweer 2 jaar een abonnement op Walibi, Dolfinarium en Hellendoorn. En na jaren zeggen wij; Het blijft leuk!
Omdat we er zo vaak komen zijn we allemaal relax, we overleggen wat we willen doen en doen dat op ons gemak , we kennen de weg erg goed en gezieten ook van alle zitjes en bankjes die er staan :-)
praten graag met andere bezoekers; hebben er al veel leuke en verschillende mensen ontmoet en hebben dan ook de meest leuke en grappige gesprekken :-)
Ook kennen we het grootste deel van het personeel en dat heeft ook zn voordelen, zoals ff achter de schermen kijken bij de achtbaan of zelfs op knoppen drukken.
Soms gaat familie mee, dat is natuurlijk extra leuk!

2 opmerkingen:

  1. wauw super leuk,jaaaa ik wil ook weer zomer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk he even met het hele gezin eruit,Even de boel de boel laten en van elkaar genieten. Wij hadden een hele tijd een abonnement op de dierentuin, nu de heren ouder zijn heb ik hem niet verlengd want ze willen niet meer, maar even ravotten in het bos ja dat doen ze wel.

    BeantwoordenVerwijderen